Le të jemi në kontakt

Na Kontaktoni

+383 (0) 44 130 206

Na telefononi në çdo kohë prej orës 08:00 deri në orën 17:00 E Hënë-E Shtune

info@lightiscrown.com

Na dërgoni me email çdo kohë, ne zakonisht përgjigjem brenda 24 orëve.

Zyra qendrore

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë Ferizaj, 70000 Kosovo.<br /> Planifikoni takimin tuaj para se të vizitoni.

Degët

Lighting Home në Çagllavicë-Prishtinë, 10000 Kosovo. Planifikoni takimin tuaj para se të vizitoni.

Mbushe formularin

Le të diskutojmë projektin tuaj

  Pyetje?

  Lexoni pyetjet tona të shpeshta.

  Konsultimi është absolutisht falas.
  Thjesht planifikoni kohën që është e përshtatshme për ju dhe kjo është e gjitha .
  Varet nga projekti, por zakonisht është 2-4 muaj.
  Konsultime falas,plane për energji elektrike dhe dysheme, dizajni i brendshëm, vizualizime 3D dhe menaxhimi i ndërtimit.
  3 raunde rishikimi janë dhënë fillimisht, çdo ndryshim shtesë ka një kosto fikse të thjeshtë.
  Po, por pagesa fillestare është e rezervuar për këtë arsye dhe nuk rimbursohet, pasi ajo mbulon sasinë e punës që është bërë.

  Light is Crown & Elektrometali

  Lighting Home