WORK WITH US

EMPLOYMENT OPPORTUNITY

ElektroMetali është një ndër DISTRIBUESIT më të suksesshëm në Kosovë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.

Si të aplikoj?

Ju lutemi shkarkoni dokumentin e me poshtëm dhe pasi të keni plotësuar dokumentin e shkarkuar duhet të plotësoni fushat e zbrazëta në formën në vijim duke e bashkangjitur (Choos File) aplikacionin e plotësuar dhe në fund shtypni butonin Dërgo.

Shkarko Formën e Aplikimit